Overgaan op HKZ ISO 9001:2015 ingewikkeld? Niet met de webtool HKZ

Op 15 september 2015 is de nieuwe ISO 9001:2015 gepubliceerd. Dit heeft ook invloed op de HKZ-normen. Een groot aantal HKZ-normen is ISO-compatibel. Dit betekent dat de wijzigingen in ISO 9001:2015 consequenties hebben voor deze ISO-compatibele HKZ-normen.

De overstap hoeft niet ingewikkeld te zijn. De webtool geeft overzichtelijk weer welke eisen overeenkomen met de oude norm. Ook brengt de tool in beeld wat nieuw is. Een mooi instrument voor organisaties die de overstap snel en efficiënt willen maken.

Tijd besparen

Op uw laptop, PC of tablet krijgt u meteen in beeld met welke onderwerpen u nog aan de slag moet. De tijd die u hiermee bespaart, kunt u bijvoorbeeld gebruiken door in de webtool online notities te maken en taken toe te kennen aan medewerkers. Zo komt u sneller tot een plan van aanpak en is duidelijk wie voor wat verantwoordelijk is.

Geschikt voor meerdere normen en locaties

Maakt uw organisatie gebruik van meer dan een HKZ-norm? Dan is het mogelijk de aantekeningen bij te houden voor meerdere normen. Ook kunt u aantekeningen maken over meerdere locaties. Zo is op iedere locatie duidelijk hoe de invoering van de nieuwe eisen verloopt.

Module Cliënt-/patiëntveiligheid

Maakt u gebruik van de module cliënt-/patiëntveiligheid of bent u dit in de toekomst van plan? De webtool geeft inzicht in de HKZ-basis eisen en in de extra eisen voor cliënt-/patiëntveiligheid. Dit is van toepassing voor de branches waarvoor eerder een module cliënt-/patiëntveiligheid ontwikkeld werd.

Zoek niet zelf naar ‘de tien verschillen’

Kortom, de webtool brengt de verschillen voor u in beeld, zodat u meteen de stap naar implementatie kunt maken.

Direct online toegang tot de HKZ-normen
Vergelijk de oude met de nieuwe norm
Houd grip door het toebedelen van rollen
Ken taken toe en maak online notities
Exporteer openstaande acties

Link naar de Webtool HKZ