Routebeschrijving

HKZ is gevestigd in het kantoorpand van NEN. Dit ligt op loopafstand van Station Delft Zuid, aan de Vlinderweg 6. U bereikt ons als volgt:

Openbaar vervoer
U reist naar station Delft Zuid. Looptijd vanaf daar ongeveer 5 minuten. Komt u uit de richting Rotterdam, steek dan eerst het spoor over via de trappen. Sla na het verlaten van het perron linksaf.
Na ca. 50 meter komt u bij een kruising met verkeerslichten. Steek deze over. Loop nu via het voet/fietspad door het groen naar de kantoorgebouwen voor u. HKZ/NEN is gevestigd in het tweede pand.

Komend vanaf station Delft Centraal, kunt u daar bus 60 of bus 80 nemen (richting Tanthof, reistijd ongeveer 10 minuten). Stap uit bij halte ’Kalfjeslaan’. Loop een paar meter terug naar de Kalfjeslaan en sla rechtsaf. U ziet op ongeveer 100 meter voor u het pand van HKZ/NEN.

Met de auto
Komend uit de richting Den Haag / Amsterdam
Op de A4 volgt u ter hoogte van Den Haag de borden richting Rotterdam en Delft. U komt op de A13. Neem de afslag Delft Zuid. Op de rotonde gaat u rechtsaf. Blijf daarbij op de middelste of de linkerbaan. U volgt de autoweg (Kruithuisweg) en gaat bij de verkeerslichten linksaf. U blijft de weg (Tanthofdreef) volgen en neemt de tweede afslag rechts (u ziet het NEN bord). De parkeerplaatsen zijn even verderop.

Komend uit de richting Rotterdam
U neemt op de A13 de afslag Delft-Zuid. Neem de rotonde driekwart. U volgt de autoweg (Kruithuisweg) en slaat bij de verkeerslichten linksaf. U blijft de weg (Tanthofdreef) volgen en neemt de tweede afslag rechts. De parkeerplaatsen zijn even verderop.