Informatiemiddag ‘Jeugdzorg naar gemeenten’

Jeugdzorg naar gemeenten. Het wordt uw zorg!
Met ingang van 1 januari 2015 worden gemeenten verantwoordelijk voor alle jeugdhulp. Een grote verandering waar veel bij komt kijken. Wij kunnen ons voorstellen dat gemeenten goed voorbereid willen zijn op deze taak en de risico’s, voor de jeugdigen en voor henzelf, zoveel mogelijk willen beperken.

Maar, hoe weet je dat ingekochte zorg bij een jeugdzorgorganisatie van goede kwaliteit is? Wat zegt het HKZ-keurmerk? Zijn de gegevens van de jeugdigen wel goed beveiligd en wordt er op een vertrouwelijke en integere manier informatie uitgewisseld tussen de verschillende instanties? Wat zegt de norm of wet hier eigenlijk over?

Zit u als gemeente met dit soort vragen en zoekt u hierover meer informatie? Kom dan donderdagmiddag 18 september a.s. naar NEN. U ontvangt informatie over het HKZ-keurmerk voor Jeugdzorg en over informatiebeveiliging en -uitwisseling binnen de zorg- en welzijnssector. Er zijn o.a. lezingen van de Inspectie Jeugdzorg, een jeugdzorginstelling, een certificatie-instelling en van NEN-HKZ zelf.

Wanneer
18 september 2014. U wordt om 13:30 uur ontvangen met een lunch. Het programma start om 14.00 uur.

Waar
NEN, Vlinderweg 6 te Delft

Kosten
De kosten voor deze middag bedragen € 99,- Indien u zich voor 15 augustus aanmeldt, betaalt u slechts € 75,-.

Meer informatie
Wenst u inhoudelijke informatie, dan kunt u contact opnemen met Jojanneke Bolder, consultant NEN Zorg & Welzijn.
E: jojanneke.bolder@nen.nl
T: (015) – 2 690 457