Kom naar de HKZ- Kwaliteitsdag op 17 april en hoor meer over o.a. de nieuwe HKZ-norm voor Zorg & Welzijn

De HKZ-Kwaliteitsdag is al jaren een goed bezochte informatiedag en ook dit jaar staan er weer twee op de kalender. De eerste HKZ-Kwaliteitsdag van 2018 vindt plaats op dinsdag 17 april en wordt iets anders vormgegeven dan u van ons gewend bent.

Tijdens een plenair ochtendprogramma en informatiesessies in de middag stellen we u in staat informatie op te doen over thema’s die op dit moment actueel zijn. We gaan in op de nieuwe HKZ-norm voor Zorg & Welzijn en onderwerpen als governance, eigen regie van de cliënt/patiënt en het vormgeven van professionele vrijheid komen aan bod. Ook staan we stil bij achtergronden over de toetsing, wat is bijvoorbeeld accreditatie en wanneer is het goed genoeg om het certificaat te behalen? En worstelt u nog met de overstap naar de HKZ-normen op basis van de nieuwe ISO9001:2015 versie? Ook hier kunt u informatie over opdoen.

De dag staat in het teken van kennisoverdracht en informatie-uitwisseling. Een mooie gelegenheid om in contact te komen met ervaringsdeskundigen, adviseurs en kwaliteitsfunctionarissen.

Klik hier om u aan te melden.