Buro Klix

Buro KliX is een kleinschalig adviesbureau in de zorg. Als zorgaanbieder worden er hoge eisen gesteld. Kwaliteit van de bovenste plank, dat is de verwachting. Zowel in de organisatie als bij de cliënt. Regels, protocollen, documenten; we snappen dat niet iedereens hart hier ligt. Maar wat als een kwaliteitssysteem slim, simpel en zelfs leuk kan zijn? Samen met Buro KliX wordt kwaliteit de basis van jouw organisatie.

“Wil je een volledig kwaliteitssysteem dat voldoet aan alle wet- en regelgeving, maar dan slim en simpel? Wij gaan graag met jou aan de slag!”

Slim

Ben je een startende zzp’er of zorgorganisatie met ambitie – of wil je juist de positie van de organisatie in het zorglandschap verstevigen? Of gaat het om het opstellen van een ondernemingsplan, het contracteren van zorg of het implementeren van een kwaliteitssysteem? Buro KliX gaat altijd een stap verder dan de hulpvraag.

Simpel

De wet- en regelgeving rondom zorg is al ingewikkeld genoeg. Daarom maakt Buro KliX processen logisch en behapbaar. De focus ligt op een gezonde bedrijfsvoering. Protocollen, procedures en documenten die veel energie kosten, laat Buro KliX zoveel mogelijk varen.

Samen

Een kwaliteitssysteem gaat alleen leven als jij er enthousiast van wordt. Daarom wordt er samen met jou een strategie uitgewerkt die aansluit bij de bedrijfsidentiteit. Jij zet de koers. Buro KliX gaat ondersteunen en adviseren waar nodig is en betrekt daarbij de volledige organisatie – van het bestuur tot de werkvloer.