KERTEZA

KERTEZA is een professioneel adviesbureau dat u efficiënt ondersteunt naar een optimale beheersing van uw organisatie.

Wij geloven sterk in het creëren van meerwaarde door de structuur, cultuur en processen in uw organisatie af te stemmen op de doelen van alle stakeholders. Wij zorgen ervoor dat u uw bedrijfsdoelstellingen bereikt op een veilige, verantwoorde en efficiënte manier met respect voor uw bedrijfscultuur. Vanuit de kern van uw adviesvraag werken wij een oplossing op maat voor u uit tot een duurzaam resultaat.

Onze opdrachtgevers
KERTEZA startte in 1994 met opdrachten bij laboratoria en zorginstellingen. Inmiddels is KERTEZA uitgegroeid tot een bekende naam met ruime ervaring in de gezondheidszorg en aanverwante sectoren, zoals leveranciers van medische hulpmiddelen, ICT, voedingsproducten en farmacie. KERTEZA is voornamelijk in België en in Nederland actief.

Onze adviseurs
KERTEZA beschikt over ervaren senior adviseurs, die jarenlange ervaring hebben met het oplossen van diverse organisatievraagstukken. Zij zijn eveneens bedreven in het begeleiden van de veranderingen die daarmee gepaard gaan. Daardoor zijn onze medewerkers in staat om oplossingen te implementeren die passen bij uw missie en visie. Op die manier maken wij van een noodzakelijke verandering, een succes.

‘Elk vraagstuk is uniek. Onze aanpak is dat ook.’