Het online systeem

Heeft u vragen over het online systeem, zoals je account, het uploaden van documenten of het invoeren van antwoorden van vragen? Stuur dan een mail naar info@hkzzzp.nl (en niet naar info@hkz.nl).

Mijn AGB-code wordt niet gevonden wat nu?

Het invoeren van de AGB-Code is niet verplicht.
Indien uw AGB-code op uw onderneming of vestiging staat wordt dit door het systeem niet geaccepteerd. Het gaat om een persoonsgebonden certificaat, daarbij past alleen een AGB-code op naam van de zorgverlener. U kunt dit nagaan via AGBcode.nl.

Waarom vind ik mijn certificaat niet terug in het register?

Uw certificaat verschijnt pas in het register als de certificerende instelling het certificaat naar HKZ gestuurd heeft. Neem a.u.b. contact op met uw certificerende instelling indien uw certificaat (nog) niet in het register staat.

Het lukt mij niet om een bestand te uploaden.

Een bestand mag niet groter zijn dan 5 mb.

De registratie lukt niet, wat nu?

Indien u zich heeft geregistreerd ontvangt u per e-mail direct een code. U dient deze op dezelfde pagina binnen 5 minuten te gebruiken. Indien u deze e-mail niet terug vindt in uw inbox of ongewenste e-mail kunt u ervan uit gaan dat de provider deze mail aanziet voor spam. Het helpt wel eens om het e-mailadres info@hkzzzp.nl toe te voegen aan je Veilige afzenders. Zie hier een uitleg hoe je dat kan doen. Werkt dit alsnog niet neem dan contact op met de klantenservice van de provider.

Hoe kan ik zien of ik alle vragen beantwoord heb?

Als u vragen beantwoord heeft of documenten geüpload kunt u bij “Je gegevens” zien hoeveel u er nog moet doen. Onder het kopje “assessment” bij “Je gegevens” staat dit aangegeven.

Bijvoorbeeld: Vragen 23/55 , documenten 14/18

  • Betekent dat 23 van de 55 vragen zijn ingevuld.
  • Betekent dat 14 van de 18 documenten zijn aangeleverd.
  • Pas als alle vragen beantwoord zijn en alle documenten geüpload zijn kunt u d.m.v. de knop “interview” een afspraak maken voor het interview door de assessor van de certificerende instelling.

Hoe verwijder ik een document dat ik al heb opgeslagen?

Kies een nieuw bestand en klik op opslaan. Het oude bestand zal worden verwijderd.