HKZ-Partner – D3i

Ben je op zoek naar een deskundig persoonlijk bureau dat werk uit handen neemt en durft te zeggen wat er anders kan en moet? Dan ben je hier aan het juiste adres!

D3i is een bedrijf gespecialiseerd in het opzetten en onderhouden van praktische HKZ en ISO systemen. Waar medewerkers gecoacht en betrokken worden en willen werken met een systeem, wat ze begrijpen en waar ze plezier in hebben. D3i voelt zich thuis in zowel grotere als kleinere organisaties (zie referenties).

Deskundigheid, enthousiast en voortvarende aanpak

De kracht van D3i zit in de combinatie van deskundigheid, een enthousiaste en voortvarende aanpak met grote betrokkenheid bij uw organisatie en uw medewerkers. Naast kwaliteit betrekt D3i, waar mogelijk en gewenst, duurzaamheid of Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) bij de opzet van systemen. Wet- en regelgeving, goed bestuur, gedragscode, medewerkers, ketenpartners, omgeving en milieu worden meegenomen in de processen en besluitvormingsstructuur, altijd passend bij de aard en omvang van de organisatie. D3i beschikt hiervoor over een aantal krachtig werkende instrumenten.

Diensten

Contactgegevens

Fazant 23
3299 BS – Maasdam

06-10361087

sonja@d3i.nl
http://www.d3i.nl