HKZ-Partner – 22Graden

Passie, trots en eigenaarschap voor kwaliteit binnen uw zorgorganisatie

De professionals van 22Graden hebben als missie om de zorg in Nederland elke dag weer een stukje beter te maken. Hoe doen we dit? Onze adviseurs organiseren oplossingen voor de uitdagingen die de Nederlandse gezondheidszorg met zich meebrengt. Deze oplossingen zijn in lijn met de meest recente inzichten en richten zich op de ontwikkeling van visie & leiderschap, procesoptimalisatie en de inrichting van het zorglandschap. Wij ondersteunen bij zorg- en welzijnsorganisaties die de zorg en jeugdhulp daadwerkelijke organiseren, maar ook bij de beleid makende organisaties zoals gemeenten, VNG en Nza. Onze collega’s hebben jarenlange ervaring met gezondheidszorg en bedrijfsvoering. Zij (her)kennen de uitdagingen en weten duurzame resultaten te realiseren.

Wij kunnen uw organisatie begeleiden bij het behalen van een HKZ-certificering. Het ondersteunen in het opzetten of verbeteren van uw kwaliteitsmanagementsysteem kunnen wij doen vanuit verschillende rollen.

22Graden doet dit vanuit haar kernwaarden Passie, Trots en Eigenaarschap. De gezondheidszorg is essentieel, dagelijks doen duizenden Nederlanders hier een beroep op. We mogen trots zijn op onze zorgprofessionals en zijn het aan ze verplicht om ervoor te zorgen dat zij gepassioneerd hun werk kunnen doen. Hiervoor is het nodig dat de zorgprofessionals weer het eigenaarschap krijgen en nemen over hun eigen werkzaamheden. Deze kernwaarden zitten in het DNA van onze professionals, dat zie je terug in de resultaten die zij leveren.

Onze dienstverlening in brede zin bestaat uit:

Contactgegevens

Kantoor Gorinchem
Pijlstraat 1, 4205 DA Gorinchem

06 57 13 10 50
Contactpersoon: Wouter Aangeenbrug

info@22graden.nl
www.22graden.nl