HKZ-Partner – De Zorgstrategen

De Zorgstrategen begeleidt zorgorganisaties bij kwaliteitsmanagement, informatiebeveiliging en organisatieontwikkeling.

Al onze specialisten komen uit de zorg en hebben daarin waardevolle ervaring opgedaan. We kennen de mooie kanten en herkennen de uitdagingen. De Zorgstrategen is er daarom voor jou en alle ander zorg- en welzijnsorganisaties in Nederland. Met onze expertise en concrete adviezen blijf jij grip houden op kwaliteit van zorg en zorgprocessen.

We beginnen met een vrijblijvende kennismaking en bespreken jouw situatie, wensen en vragen. Onze samenwerking start met jouw vaste Zorgstrateeg en op basis van heldere werkafspraken. We nemen je mee tijdens het gehele proces van HKZ-certificering en samen werken we toe naar een volwaardig kwaliteitshandboek. Met periodieke overleggen en evt. interne audit bereiden we jou en de organisatie voor op de externe audit. Zo kun je daar met een gerust gevoel naar uitkijken. En ook naar het HKZ-certificaat natuurlijk.

Desgewenst blijven we betrokken bij de verdere ontwikkeling van het kwaliteitsbeleid. Dat is de wijze waarop De Zorgstrategen het potentieel van jouw organisatie benut en behoudt. Samen. En dat doen we met veel plezier.

Specifieke diensten binnen kwaliteitsmanagement

Naast kwaliteitsmanagement begeleiden wij zorgorganisaties ook bij informatiebeveiliging en organisatieontwikkeling. Kijk op www.dezorgstrategen.nl voor meer informatie.

Contactgegevens

Bruggertstraat 350
7545 PJ Enschede

085 3030 755

info@dezorgstrategen.nl
www.dezorgstrategen.nl