HKZ-Partner – Schleiffert Advies & Ondersteuning

Het kwaliteitsmanagementsysteem als beheersmodel van de organisatie, dát is ons uitgangspunt. De weg naar HKZ-certificering is geen project zoals vele andere, maar een leerfase in ondernemerschap.

Begeleiding van ondernemers i.p.v. ondernemingen

Centraal staat bij ons de begeleiding van de ondernemer zelf en de manier waarop hij of zij de onderneming inricht. Het kwaliteitsbeleid kan niet worden opgezet door een andere medewerker. (Uiteraard kan de ondernemer wel worden ondersteund bij de beheersing en implementatie). De leercyclus die de ondernemer maakt tijdens de 3-6 maanden op weg naar certificering is wat ons energie geeft. En veelal loopt dat proces nog jarenlang door onder onze begeleiding.

Geen 6-jes mentaliteit

Wil je als ondernemer je onderneming verstevigen, continu zoeken naar verbetering en het gevoel hebben dat je het beheerst en zou kunnen overdragen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden niet de kortste of gemakkelijkste weg naar certificering, maar wel op lange termijn de beste methode voor de organisatie.

Op maat en regie in eigen hand

Jij bepaalt hoeveel begeleiding je nodig hebt. Daarom werken we niet met vaste tarieven voor het gehele traject. Onze ondersteuning varieert van het enkel geven van advies over de diverse normen, tot het volledig samen uitwerken van het beleid zoals het samen opstellen en invullen van vast te leggen documentatie.

Wat we nog meer doen:

Contactgegevens

Polluxweg 20
8938AZ Leeuwarden
(wij nemen klanten aan tot een reistijd van 1,5 uur vanaf ons kantoor)

06 18611529

info@schleiffert.nl
www.schleiffert.nl