HKZ-Partner – Kleemans

Kleemans is een adviesbureau dat is gespecialiseerd in kwaliteitsmanagement.

Al ruim 28 jaar helpen wij bedrijven en organisaties om het beste in zichzelf naar boven te halen en “Bewust Beter Ondernemen”. Onze deskundigheid op het gebied van kwaliteitsverbetering gaat verder dan de begeleiding bij het opzetten van kwaliteitssystemen of certificeringstrajecten. Ook op het gebied van strategisch management en organisatieontwikkeling kunnen wij u met raad en daad bijstaan. Het doel van onze deskundige, betrokken adviseurs is steeds hetzelfde: samen met u komen tot verbetering van de kwaliteit en prestaties van uw producten, diensten, processen en medewerkers. Het resultaat? U bent trots op wat u levert, uw klanten zijn tevreden over wat ze krijgen.

Kleemans model

Het Kleemans model is toepasbaar voor elke organisatie en geeft inzicht in processen die relevant zijn bij het “Bewust Beter Ondernemen”.
Afhankelijk van uw vraagstuk kunnen onderdelen van het model en de achterliggende gedachte worden toegepast bij de begeleiding van uw organisatie. Het model kan worden toegepast bij het opzetten van een managementsysteem dat geschikt is voor certificering op diverse normen.

Diensten

Contactgegevens

Bolbergseweg 12A
4854 NG – Bavel

0161 745 007

twan.dekruijf@kleemans.nl
http://www.kleemans.nl/zorg