HKZ-Partner – Ovezo B.V.

Zo kan het dus ook! Met de wind in de rug.

Ovezo staat voor het breed toegankelijk maken van overeenkomsten in de zorg voor zowel cliënt als professional. Denk hierbij aan WMO en JW contracten. Maar ook contracten met zorgverzekeraars. Wij zijn sterk gespecialiseerd in de GGZ.

“In 95% van de gevallen is een kwaliteitssysteem, al dan niet met certificering, nodig om een contract te kunnen sluiten”.

Dit blijkt vaak het moment waarop de meeste professionals afhaken. Dat hoeft niet, want wij wijzen je hierin de weg. Wij begeleiden je op een realistische en heldere wijze met het opzetten, implementeren van je kwaliteitsmanagementsysteem zodat je voldoet aan de eisen. Dit doen we op een manier waarmee je de investering werkelijk ten goede kunt laten keren aan je praktijk en je persoonlijke ontwikkeling. We bieden individuele ondersteuning aan maar ook groepstrajecten d.m.v. regionale groepsbijeenkomsten.

Om zeker te weten dat je aan de normen voldoet, voeren wij de interne kwaliteitsaudits uit om te borgen dat professionals hun kwaliteitssysteem benutten om hun praktijk en de geleverde zorg verder verbeteren. Zo werken we samen aan de groei van je praktijk.

Professionele kinder- en jongerencoaches

Ook professionele kinder- en jongerencoaches deden een beroep op onze dienstverlening. Zij waren op deze manier in staat om gecontracteerde zorg te verlenen in verschillende regio’s in Nederland.

Diensten

Gerelateerd aan QA:

Contactgegevens

Hulsenboschstraat 5h
4251 LR – Werkendam

085 48 33 900
Contactpersoon: Peter Bults

support@ovezo.nl
http://www.ovezo.nl