HKZ E-learning: de gemeente als zorginkoper

14 februari 2022

Mensen die zorg nodig hebben verdienen de juiste behandeling. Die behandeling start in veel opzichten bij de gemeente. Om deze – vaak kwetsbare – doelgroep te bedienen en te beschermen is het zaak dat de gemeente passende zorg inkoopt. In deze e-learning leer je alles over zorginkoop aan de hand van het kwaliteitsmodel van HKZ (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector). Na het volgen van deze e-learning weet je precies wat je mag verwachten van een gecertificeerde zorgaanbieder: je kunt vol vertrouwen je inkoopeisen onderbouwen.

Nieuwsgierig naar meer? Vraag een demo aan via de website van SEP.
https://sep.nl/plan-een-demo
Vink aan > E-learning sociaal domein.
Opmerkingenvak: Graag ontvang ik een demo van de e-learning “De gemeente als zorginkoper”.

Overige nieuwsberichten

HKZ ZZP'er in de zorg

Met het HKZ ZZP keurmerk wordt de echtheid van diploma’s en VOG's aangetoond

28 juni 2024

Voor zorginstellingen, zoals verzorgingshuizen en thuiszorginstellingen, kan het lastig zijn om goede zelfstandige zorgmedewerkers in te huren. Ook gemeenten die verantwoordelijk zijn voor het budget vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning en de Jeugdwet ervaren dit. Of organisaties met een betrouwbare, bevoegde en competente zorgprofessional te maken hebben, kan makkelijk en snel beoordeeld worden met het … Lees meer

HKZ ZZP'er in de zorg

Kom naar de informatiebijeenkomst HKZ Kleine organisaties

20 juni 2024

De HKZ norm voor Kleine organisaties (HKZ 143) is van toepassing op organisaties met maximaal 10 FTE aan medewerkers. Voor organisaties die nog geen certificaat hebben behaald en van plan zijn zich te laten certificeren tegen deze norm, organiseert HKZ informatiebijeenkomsten. Wilt u meer weten over de HKZ-norm voor Kleine organisaties en op weg geholpen worden? … Lees meer

HKZ ZZP'er in de zorg

HKZ aan de slag met het thema klimaatverandering uit ISO 9001

11 maart 2024

HKZ heeft kennis genomen van de toevoeging van het thema klimaatverandering in de ISO 9001[1]. Per 23 februari 2024 is dit een verplicht aandachtspunt geworden in de contextanalyse. Het betreft een wijziging in de ISO eisen 4.1 en 4.2 (zie schuine tekst). 4.1 Understanding the organization and its context. The organization shall determine external and … Lees meer