HKZ E-learning: de gemeente als zorginkoper

14 februari 2022

Mensen die zorg nodig hebben verdienen de juiste behandeling. Die behandeling start in veel opzichten bij de gemeente. Om deze – vaak kwetsbare – doelgroep te bedienen en te beschermen is het zaak dat de gemeente passende zorg inkoopt. In deze e-learning leer je alles over zorginkoop aan de hand van het kwaliteitsmodel van HKZ (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector). Na het volgen van deze e-learning weet je precies wat je mag verwachten van een gecertificeerde zorgaanbieder: je kunt vol vertrouwen je inkoopeisen onderbouwen.

Nieuwsgierig naar meer? Vraag een demo aan via de website van SEP.
https://sep.nl/plan-een-demo
Vink aan > E-learning sociaal domein.
Opmerkingenvak: Graag ontvang ik een demo van de e-learning “De gemeente als zorginkoper”.

Overige nieuwsberichten

HKZ ZZP'er in de zorg

Eerste Professional Organizer HKZ gecertificeerd!

9 oktober 2023

Onlangs (op 1-09-2023) is de eerste Professional Organizer in de Zorg gecertificeerd voor HKZ-norm voor Zzp’ers, Ingrid Tielemans (Marein Organizing). We hebben Ingrid gesproken en haar gevraagd waarom ze voor deze certificatie heeft gekozen: ze vertelt: “Het vak van professional organizer is nog relatief onbekend. Ik wilde laten zien dat een professional organizer kwalitatief goede … Lees meer

Kom naar de informatiebijeenkomst HKZ Kleine organisaties

2 oktober 2023

De HKZ norm voor Kleine organisaties (HKZ 143) is van toepassing op organisaties met maximaal 10 FTE aan medewerkers. Voor organisaties die nog geen certificaat hebben behaald en van plan zijn zich te laten certificeren tegen deze norm, organiseert HKZ informatiebijeenkomsten. Wilt u meer weten over de HKZ-norm voor Kleine organisaties en op weg geholpen worden? … Lees meer

HKZ ZZP'er in de zorg

Interviews ZZP'ers in de zorg

5 september 2023

In gesprek met Elise en Danny, twee ZZP’ers in de zorg die vertellen hoe het verkrijgen van het certificaat ‘ZZP’er in de zorg’ behulpzaam kan zijn bij het opzetten van een kwaliteitssysteem en het inrichten van een gezonde bedrijfsvoering.